Säkra Samtals grundare utsedd till finalist i Female Founders

Säkra Samtals grundare Lisa Hasselgren är en av sex finalister i Di Digitals Female Founders. Ett årligt event med syfte att stärka och lyfta kvinnliga grundare inom techindustrin.

Det är för femte året i rad som Di Digital arrangerar eventet Female Founders. Eventet består av en pitchtävling som alla kvinnliga techgrundare med en etablerade affärsmodell kan delta i. Efter att de tävlande skickat in en pitchanmälan, väljs sex finalister ut som får möjlighet att delta i den livesända pitchtävlingen i Stockholm.

I år har Säkra Samtals grundare och vd Lisa Hasselgren blivit utsedd till en av de sex finalisterna i pitchtävlingen.
–Det känns väldigt roligt att bli utsedd till finalist. Det finns extremt många duktiga kvinnor där ute och att bli utvald bland så många känns stort, säger Lisa.

Pitchtävlingen hålls den 24 november i Stockholm och under dagen får de sex finalisterna pitcha inför en namnkunnig jury. Två deltagare väljs sedan ut till finalister innan det är dags att utse årets vinnare. Under dagen hålls också intressanta intervjuer och spännande panelsamtal.

Eventet hålls förutom i Stockholm även digitalt och är öppet för alla intresserade! Mer information om eventet finns på Female Founders webbplats.

Skaffa appen