Vem tror du att du pratar med?

Säkra Samtal är en helt ny tjänst där företag kan identifiera sig gentemot såväl privatpersoner som andra verksamheter.

Säkra sekretessen

Säkra Samtal är partner med SSF Stöldskyddsföreningen.

Säker identifiering åt båda hållen

Säkra Samtal gör det enkelt för företag, myndigheter och privatpersoner att identifiera sig gentemot varandra. Detta innebär att samtalen kan bli både effektivare och av högre kvalitet, då känslig information säkert kan delas mellan parterna. Med ett ömsesidigt förtroende på plats finns alla förutsättningar för att skapa affärer.

Få fler kunder med säkra samtal

Många företag skulle vilja se en högre effektivitet i sina telefonsamtal. En förklaring till låg avslutsfrekvens är att kunderna inte litar på uppringaren. På goda grunder, vågar du själv göra affärer med någon du inte säkert vet identiteten på? Med Säkra Samtal kan båda parter identifiera sig och tryggt dela med sig av känslig information. Säkra samtal skapar förutsättningar för högre effektivitet, fler avslut och ökad lönsamhet – och inte minst stärkta kundrelationer. Genom att bygga ett varumärke med en hög säkerhetsprofil kan ni stärka er position för att på sikt ta viktiga marknadsandelar.

Video

Ta del av senaste videon från Säkra Samtal.

5 självklara anledningar att använda Säkra Samtal

Säkra samtal med
ökat förtroende

Effektivare kundbearbetning

Ökad lönsamhet

Upprätthållen sekretess

Stärkta kundrelationer

Så funkar det

Det är enkelt att identifiera sig med Säkra Samtal. Det finns två olika sätt att använda Säkra Samtals tjänst: Appen och via integration i egna system.

Logga in

Fyll i
telefonnummer

Skicka din
identifiering

Be om
motidentifiering

Samarbeten

Aktuellt

Säkra Samtal certifierade inom cybersäkerhet

Som en dedikerad aktör inom säkerhetslösningsbranschen, och som stolt partner till Stöldskyddsföreningen, har Säkra Samtal nu blivit certifierade enligt “SSF 1101–Cybersäkerhet Basnivå”. Ett konkret bevis på att vi ständigt strävar efter att skydda både våra och våra kunders digitala tillgångar. Vi inser vikten av att vara i framkant när det gäller cybersäkerhet, och denna certifiering […]

Låter det intressant?

Kontakt