Säkra Samtal

Säkra Samtal är en app där företag och myndigheter kan identifiera sig gentemot dig som privatperson.

Dela information

Med Säkra Samtal kan du tryggt dela känslig information över telefon.

Partner med SSF

Säkra Samtal är partner med SSF Stöldskyddsföreningen – för din trygghets skull.

Våga svara!

Undviker du att svara på okänt nummer? Eller att lämna ut dina personliga uppgifter i ett samtal? Vi förstår det. Bedrägerier via falska telefonsamtal ökar, och det är vanligt att bedragare utger sig för att ringa från banken, ett företag eller en myndighet. Och som mottagare har du i princip ingen möjlighet att få uppringarens identitet bekräftad.

Nu finns det en lösning! Med appen Säkra Samtal kan du be personen du pratar med att identifiera sig, så att du faktiskt vet med hen är. Med Säkra Samtal är du alltid på den säkra sidan.

Säker identifiering mellan företag, myndigheter och privatpersoner

Säkra Samtal är en nytänkande, säker och kostnadsfri identifieringstjänst som ger dig makten över dina uppgifter. Oavsett om det är vårdcentralen, banken eller en telefonförsäljare som ringer, så kan du kräva att personen identifierar sig via vår app innan du delar med dig av känslig information. Vårt mål är att skapa en tryggare värld, där du slipper oroa dig för att råka ut för telefonbedrägerier. Det ska vara självklart tycker vi.

Kom igång med Säkra Samtal

Det är enkelt att använda Säkra Samtal. Ladda ner appen utan kostnad i App Store eller Google Play och registrera ditt mobilnummer. Nu är du redo att ta emot och skicka identifieringar!

Ladda ner appen i App Store eller Google Play.

Registrera dig med ditt mobilnummer.

Nu kan du ta emot din första identifiering.

Gratis för privatpersoner

Säkra Samtal finansieras av de anslutna organisationerna från offentlig och privat sektor. Det betyder att privatpersoner använder appen och alla dess funktioner helt utan kostnad!

Undrar du något?

Om du har frågor om appen eller behöver hjälp är du varmt välkommen att höra av dig.

 

En säker tjänst

På Säkra Samtal arbetar vi ständigt med att säkerställa kvaliteten i vår teknik. All kommunikation mellan organisationen, Säkra Samtal och motparten sker krypterad över Secure Socket Layer (SSL) med 2048 bitars nyckellängd.

Samarbeten

Skaffa appen